Avrundning och uppmaning

Vi avslutar denna 2017 års svenska jazz och blues-events tillfälligt, med en liten reflektion och en uppmaning. Det finns flera evenemang, jazz, bluesfestivaler och så vidare runt om i Sverige som vi inte har redovisat av flera olika skäl.

Naturligtvis hade vi helst önskat att ha med alla, men just nu var det omöjligt. Dels för att det helt enkelt inte går att finna någon information om huruvida ni kommer att arrangera något jazz/blues event under 2017, dels för att vissa av er har valt att enbart finnas på Facebook.

Men betänk att ni därmed begränsar er publik, tillika vår och många jazz och bluesfantasters möjlighet till att nå er information, alla har inte Facebook och vill inte heller ha det. Gör som till exempel Mönsterås Blues & Roots använd er av wix, “http://www.wix.com”, eller någon annan gratissajt för att föra ut er information. Det är oftast mycket enkelt och kräver ingen kunskap i programmering.

Det andra är uppmaningen. Skicka snarast möjligt in era planer till oss, använd vårt kontaktformulär, så lägger vi upp er festival eller vad det nu är i vår jazz/blueskalender. Låt oss samarbeta för att lyfta fram jazz och blues i Sverige, det tjänar vi alla på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *